Kaken til den største opplevelsen

Ønskekaken

Bryllupskaken skal speile brudeparet, og det er gjerne stor spenning blant gjestene  når kaken bæres inn og vises frem i all sin prakt.

Ikke bare gjelder det valget av type kake, men også hvordan den er utformet - enkel og elegant, frodig og fargerik, eller ren og delikat i bare hvitt?

Vi gjør oppmerksom på at helt kritt hvit marsipan ikke lenger er å oppdrive. Dette er fordi at den europeiske myndighet for næringsmiddeltrygghet har besluttet at fargestoffet som blir brukt til lage den helt hvite fargen, ikke lenger er å lovlig å bruke. Derfor vil den hvite marsipanen vi nå bruker på våre bryllupskaker være litt mer off-white i fargen en det den var tidligere.

Vi har flere varianter å velge mellom. Hvis det er ønske om allergivennlige kaker: ta kontakt!

OBS! Vi gjør oppmerksom på at våre glutenfrie produkter er produsert av glutenfrie råvarer, i et eget område, skjermet fra annen produksjon.

Men dog IKKE laget i egne lokaler, spor av gluten kan forekomme.

 

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.

Komme igang med drømmekaken

Vi leverer gjerne kaken ut til selskapslokalet, såfremt dette ligger innenfor våre leveringsruter og er bemannet på leveringstidspunktet.

Det beregnes pant på stativ og eske på kr 2000, samt våre til enhver tid gjeldende frakt- og fakturakostnader. Stativ og eske skal leveres tilbake til et av våre utsalg eller hovedbakeriet innen én uke.Ved innlevering av stativ og eske, fyller dere ut skjema for innlevering, og panten tilbakebetales til konto.

 

 

 

Ring oss gjerne for råd til din bryllupskake

Send oss gjerne en mail, eller ring oss - kontoret er bemannet mandag-fredag mellom kl. 08.00-16.00. Vi snakkes!

NB! På grunn av stor pågang på bestilling av bryllupskaker, ber vi deg om å være så tidlig som mulig ute med å bestille din kake. Noen helger i sommer er desverre alerede fullbooket. 

33 35 10 70

Bryllupskake Marsipan
Bryllupskake Marsipan med burgunder roser
Bryllupskake Ostekake
Bryllupskake oreokake