Skip to content

Kaken til den største opplevelsen

Ønskekaken

Bryllupskaken skal speile brudeparet, og det er gjerne stor spenning blant gjestene  når kaken bæres inn og vises frem i all sin prakt.

Ikke bare gjelder det valget av type kake, men også hvordan den er utformet - enkel og elegant, frodig og fargerik, eller ren og delikat i bare hvitt?

Mulighetene er mange hos oss, og vi gjør det vi kan for å lage kaken dere ønsker dere!

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.

Komme igang med drømmekaken

Vi har mange bryllupskakemodeller å velge mellom, men like ofte lager vi kaken helt etter kundens ønske. Send oss gjerne et bilde dersom det er spesielle farger som ønskes, eller det er spørsmål om vi kan lage tilsvarende kake.

Hvis det er ønske om allergivennlige kaker: ta kontakt!

Bryllupskaker må bestilles senest én uke før levering.

Vi leverer gjerne kaken ut til selskapslokalet, såfremt dette ligger innenfor våre leveringsruter og er bemannet på leveringstidspunktet.

Det beregnes pant på stativ og eske på kr 2000, samt våre til enhver tid gjeldende frakt- og fakturakostnader. Stativ og eske skal leveres tilbake til et av våre utsalg eller hovedbakeriet innen én uke, og kan deretter trekkes fra ved betaling av fakturaen. Dersom stativ og eske ikke blir levert tilbake må også pant betales.

Dersom kaken ønskes hentet ved et av våre leveringspunkter, betales kaken sammen med pant der. Panten tilbakebetales da ved innlevering av stativ og eske samme sted.

Ring oss gjerne for råd til din bryllupskake

Send oss gjerne en mail, eller ring oss - kontoret er bemannet mandag-fredag mellom kl. 08.00-16.00. Vi snakkes!

33 35 10 70