logo2

Vi har kaker til en hver anledning!

19. januar 2021

Vi har kaker for en hver anledning hos oss! Her finner du noen av våre fantastiske kaker: (Større utvalg i menyen over) Andre ønsker, skrift eller tema? Send oss en e-post så prøver vi løse det.  Post@nottero-bakeri.no

Velkommen inn!

19. januar 2021

Vi tar alle smitteverntiltak på alvor hos oss og gjør vårt ytterste for at det skal fortsette å være trygt å nyte påsmurt, ferske bakevarer, kaffe og kaker hos oss!

RAW FOOD

24. juli 2020

Raw food er blitt en stor trend de siste årene. Ett naturlig sunt godt alternativ å kose deg med. Vi har rawballs med bringebær og lakris, eller eple og kanel. Vi har og rawbar med bringebær. Glutenfri, melkefri, vegansk, ikke tilsatt sukker men fortsatt supergod og mye smak!

Follow-us-on-Instagram

[ap_instagram_grid_rotator]

borrowedlogo
jb-logo-login

Bakeriet vårt

Bakeriet er der hvor deig og erfarne bakerhender møtes. Av våre mest kjente brødtyper finner du Hortens brød og Nøtterø Brød. Brødnavnene kommer bl.a. fra øyer i skjærgården rundt bakeriet eller byer og tettsteder i nærmiljøet.

Her kan vi linke videre til en kort artikkel som beskriver bakeriet og prosessen, bl.a bruk av lokale produsenter av råvarer etc.

Konditoriet

Konditoriet er stedet der søtsakene blir laget. Her blir det brukt store mengder marsipan og krem hver dag for å tilby utsøkte kaker til alle anledninger.

Her kan vi linke videre til en kort artikkel om konditor avdeling, arbeidsmetode / kreative løsninger / kundeutfordringer etc.

Utsalg

Klikk her for en oversikt over utsalg hvor du kan få levert våre produkter

 

Her kan vi linke videre til en landingsside som lister opp utsalgssteder og kontaktinfo?