logo2

Julebaksten er i gang….

13. november 2020

-kommer ut i butikk i uke 47! Vi lager blant annet håndlagede berlinerkranser, pepperkaker og mange andre slag som hører julen til!

NYHET!

24. juli 2020

Havrebrød….-et saftig og velsmakende brød med valnøtter. Siden vi, i likhet med mange andre bakerier i Norge, har vært tom for speltmel, har vi laget dette Havrebrødet. Det er ganske likt Havrespelt, bare at det er laget på fullformalt hvete i steden for speltmel. Et saftig brød med valnøtter, en deilig, sprø skorpe og havregryn…

Nå er de her….-årets første!!

1. november 2018

Lukten av nystekte smultringer brer seg over hele bakeriet… -En litt magisk stemning, hvor vi alle stimler rundt grytene, en slags barnslig lykke i det vi får servert et fat med rykende ferske smultringer. Vi ser på hverandre, det gomles og mumles «verdens beste smultringer», «er de ikke enda bedre enn i fjor?» Neida, oppskriften…

Follow-us-on-Instagram

[ap_instagram_grid_rotator]

borrowedlogo
jb-logo-login

Bakeriet vårt

Bakeriet er der hvor deig og erfarne bakerhender møtes. Av våre mest kjente brødtyper finner du Hortens brød og Nøtterø Brød. Brødnavnene kommer bl.a. fra øyer i skjærgården rundt bakeriet eller byer og tettsteder i nærmiljøet.

Her kan vi linke videre til en kort artikkel som beskriver bakeriet og prosessen, bl.a bruk av lokale produsenter av råvarer etc.

Konditoriet

Konditoriet er stedet der søtsakene blir laget. Her blir det brukt store mengder marsipan og krem hver dag for å tilby utsøkte kaker til alle anledninger.

Her kan vi linke videre til en kort artikkel om konditor avdeling, arbeidsmetode / kreative løsninger / kundeutfordringer etc.

Utsalg

Klikk her for en oversikt over utsalg hvor du kan få levert våre produkter

 

Her kan vi linke videre til en landingsside som lister opp utsalgssteder og kontaktinfo?