logo2

NYHET!

24. juli 2020

Havrebrød….-et saftig og velsmakende brød med valnøtter. Siden vi, i likhet med mange andre bakerier i Norge, har vært tom for speltmel, har vi laget dette Havrebrødet. Det er ganske likt Havrespelt, bare at det er laget på fullformalt hvete i steden for speltmel. Et saftig brød med valnøtter, en deilig, sprø skorpe og havregryn…

Sommerutsalget på Ormelet!

18. mai 2020

Vi har åpent lørdag 22/8 og lørdag 29/8 …-før vi takker for oss for denne gang! Velkommen!

Alle våre utsalg er åpne…-dog med reduserte sitteplasser og noe reduserte åpningstider.

14. april 2020

Vi følger nøye med på Helsedirektoratets råd og retningslinjer, og vi har gjort en rekke tiltak for å forebygge smitte. Vi har redusert antall sitteplasser i kafeene våre, slik at våre besøkende kan ha minimum 1 meters avstand til andre gjester. Det er innført ekstra hyppig rengjøring/desinfisering av alle kontaktflater, som håndtak, disker, bord, stoler…

Konfirmasjon i høst?

25. april 2019

Nå er tiden inne for å bestille kake…🌿 For inspirasjon se https://nottero-bakeri.no/konfirmasjonskaker/Kakene i bildekarusellen er nummerert, klikk på bildene for å se priser på ekstra valg av pynt. Henvis til nummer ved bestilling, og velg gjerne dine egne farger, dette noterer du i «ordrenotater». Vi har mye å velge i, marsipankake og sjokoladekake, med eller…

Kystenbrød

22. mars 2018

Kystenbrød…-navnet er ikke tilfeldig valgt. D/S Kysten 1 er Norges eldste kystrute dampskip og har status som museum. Siden 1971 har skipet vært hjemmehørende i Tønsberg og er blitt en av byens kulturattraksjoner, som vi er virkelig stolt av! For hvert Kystenbrød du du kjøper, går ÉN KRONE til drift og vedlikehold av D/S Kysten!…

Hva med noe godt til helgen?

29. september 2017

Ta en tur innom, og la deg friste! Vi ønsker alle våre kunder en riktig god helg!

Follow-us-on-Instagram

[ap_instagram_grid_rotator]

borrowedlogo
jb-logo-login

Bakeriet vårt

Bakeriet er der hvor deig og erfarne bakerhender møtes. Av våre mest kjente brødtyper finner du Hortens brød og Nøtterø Brød. Brødnavnene kommer bl.a. fra øyer i skjærgården rundt bakeriet eller byer og tettsteder i nærmiljøet.

Her kan vi linke videre til en kort artikkel som beskriver bakeriet og prosessen, bl.a bruk av lokale produsenter av råvarer etc.

Konditoriet

Konditoriet er stedet der søtsakene blir laget. Her blir det brukt store mengder marsipan og krem hver dag for å tilby utsøkte kaker til alle anledninger.

Her kan vi linke videre til en kort artikkel om konditor avdeling, arbeidsmetode / kreative løsninger / kundeutfordringer etc.

Utsalg

Klikk her for en oversikt over utsalg hvor du kan få levert våre produkter

 

Her kan vi linke videre til en landingsside som lister opp utsalgssteder og kontaktinfo?